1 juni 2011

EXCLUSIEF: Meester Geert gaat trouwen!


Sinds enige tijd raakte bekend dat onze bovenste beste Meester Geert aanstaande zaterdag in het huwelijksbootje stapt met zijn lieve vrouw Elke. Toch wilden onze kinderen wel eens weten of de meester wel echt klaar zou zijn voor deze grote stap... Daarom bedachten ze zeven opdrachten waarop Geert zich moest bewijzen als toekomstige echtgenoot. Als speciale gasten werden Elke, zoontje Robbe en kersverse dochter Nena uitgenodigd om dit flamboyante spektakel van dichtbij gade te slaan.

OPDRACHT 1:

Doe een dansje met de kleuters. 

OPDRACHT 2:

Draag zoveel kinderen van het 1e leerjaar over de speelplaats in maximum 4 keer

OPDRACHT 3:

Probeer alle Chinese borden van de kinderen van het 2e leerjaar draaiende te houden gedurende 1 minuut. 

OPDRACHT 4:

De kinderen van het 3e leerjaar mogen meester Geert verkleden. 

OPDRACHT 5:

Meester geert moet de meisjes van het 4e leerjaar een verschillend kapsel geven met staartjes of vlechten of ...  De jongens krijgen een kapsel met gel. 

OPDRACHT 6:

Een partijtje touwtrekken tegen het 5e leerjaar.  Wie zal winnen? 

OPDRACHT 7: 

Meester Geert moet een liedje maken voor Elke en krijgt hier de hulp van de leerlingen van het 6e leerjaar. Hij moet het liedje ook zingen

(Klik op de foto om deze te vergroten)

Zoals jullie hierboven kunnen merken slaagde Meester Geert in elke opdracht met grote onderscheiding! Alle kinderen en leerkrachten scandeerden minutenlang zijn  naam: 'Mees-ter Geert, Mees-ter Geert"! Bruid en bruidegom kregen als beloning nog een doos vol met mooie wensen van alle kinderen mee naar huis. Tenslotte volgde nog een ontroerende 'openingsdans', de beste oefening voor zaterdag.... We zijn gerust: Elke en Geert zijn er helemaal klaar voor. Proficiat!

WIJ WENSEN GEERT, ELKE, ROBBE EN NENA
HEEL VEEL GELUK TOE IN HET LEVEN!

3 reacties:

Anoniem zei

Jammer genoeg kon ik op dit prachtige schoolmoment niet aanwezig zijn... veel geluk toegewenst aan dit jonge koppel! Meester Dirk

Anoniem zei

ik wens je veel geluk met uw en je vrouw+je twee kids

bbbiiiiiizzzzzzooooooou

Anoniem zei

Meester Geert die Pruik staat u eerlijk gezegd goed ! :D

Groetjes : Fortesa

Een reactie posten