9 maart 2012

Historisch moment: opening Muze-kapel

16u30: Ouders, kinderen, leerkrachten en mensen uit de de onderwijswereld verzamelen in de grote zaal voor een drankje en een gemoedelijke babbel. De artistieke muze die onze kinderen inspireert is alvast decoratief aanwezig.

17u00: Meester Dirk verwelkomt en spreekt zijn pedagogische droom uit, levend gehouden binnen een dynamisch-muzisch schoolklimaat. Mensen en organisaties die de verwezenlijking van de muze-kapel mogelijk maakten worden één voor één bedankt.

17u10: Dhr. Vincent Coppieters (Secretaris Generaal Stichting Koningin Paola) roemt het muzisch project van onze school dat door de Stichting als één van de laureaten verkozen werd.

17u20: Mevr. Anne Teresa De Keersmaeker (Rosas) spreekt met passie over het belang van de artistieke initiatie binnen de opvoeding van kinderen. Ze is verheugd het meterschap van onze muze-kapel op zich te nemen en belooft zich verder ook in te zetten voor het welslagen van het project.

17u30: De jonge muzikanten van de Molenbeekse Fanfakids zorgen voor een spetterend optreden. Opvallende deelnemer: Donald van het vierde leerjaar. Get Rhythm!

18u00: Onder grote belangstelling opent Anne Teresa De Keersmaeker plechtig de nieuwe muze-kapel. Een historisch moment in de geschiedenis van de school is nu een feit.

18u10: Temidden van de kinderen geniet de kersverse meter in de kapel van een diareportage over de muzische werking op school.

18u30: Een beeld dat de hoop uitstraalt van een nieuwe generatie kinderen en ouders. Moge zij nog veel gelukkige momenten in onze muze-kapel beleven...

(Klik op de foto's om deze te vergroten)

1 reacties:

Anoniem zei

goed zo

Een reactie posten